Architect
Type
Oppervlakte
Locatie Bierset - Luik
Architect
Type
Oppervlakte
Locatie Meerhout
Architect Q-BUS
Type Uitbreiding loods
Oppervlakte
Locatie Beringen
Architect FCS Architecten
Type Uitbreiding industriegebouw
Oppervlakte
Locatie Diepenbeek
Architect
Type
Oppervlakte
Locatie Sint-Truiden
Architect Bureau d'architecture Cousin
Type Loods met bureaus
Oppervlakte
Locatie Embourg
Architect
Type Uitbreiding bloemen- en tuincentrum
Oppervlakte
Locatie Nieuwerkerken
Architect
Type
Oppervlakte
Locatie

Voorbereiding en montage door eigen vakmensen Alles uit eigen atelier

Staalbouw of betonbouw? Of een combinatie van beide? Elke bouwmethode heeft voor industriebouw eigen specifieke voordelen. Wij hebben als veelzijdige industriebouwer de vereiste expertise in huis om zowel staalbouw als betonbouw te realiseren. Wij zijn daarbij niet afhankelijk van derde partijen. Zowel voor staalbouw als betonbouw gebeurt de volledige werkvoorbereiding in eigen betonfabriek of staalatelier. Zelfs de funderingstechnieken voeren we uit met eigen machines en medewerkers.


Meer over ‘Staalbouw en betonbouw’

"Wij investeren in mensen en middelen"

De afgelopen dertig jaar groeide MTS Industriebouw als familiebedrijf uit tot een toonaangevende industriebouwer in Limburg en omstreken. Voortdurend bouwen we onze betonfabriek en eigen staalatelier verder uit. Daarnaast investeren we in onze medewerkers. Onze bedrijfsgroei is volledig gebaseerd op onze liefde voor het vak van industriebouwer. Voor elke functie - zowel in ons ontwerpbureau, in de werkvoorbereiding als op de werf - hebben we gemotiveerde experts in huis die op alle vlakken hun verantwoordelijkheid opnemen. Voor ons als zaakvoerders is het een voorrecht om dagelijks met deze gepassioneerde toppers samen te werken. Samen staan we garant voor een persoonlijke klantenaanpak en een eindresultaat van uitmuntende kwaliteit.

Zaakvoerders MTS Industriebouw
Ruddi Truyens & An Van Vossole
Foets
Globachem
Impermo
Pit & Pit
Verivino
Stas
ad bibendum
artimar
bam bormet
cibb
karting eupen
khb
multi-renovatie
Peecon
tilkin
webeco

Focus op Limburg, Luik, Antwerpen en Vlaams-Brabant
Industriebouw voor Limburg en omstreken

Als toonaangevende industriebouwer uit Sint-Truiden realiseerde MTS Industriebouw de afgelopen dertig jaar tal van projecten in Limburg en aansluitende regio’s in de provincies Antwerpen, Luik en Vlaams-Brabant. Dankzij de uitstekende mond-aan-mondreclame worden we ook regelmatig gevraagd voor verder gelegen uitdagingen.

Industriebouw voor Limburg en omstreken
Industriebouwer voor alle bedrijfssectoren

100% maatwerk gegarandeerd
Industriebouwer voor alle bedrijfssectoren

MTS Industriebouw blinkt uit in flexibiliteit. Alles gebeurt door eigen vakmensen, beginnende met het technische ontwerp op de tekentafel, de werkvoorbereiding in ons staalatelier of de betonfabriek tot en met de realisatie op de werf. In opdracht van een brede waaier aan bedrijfssectoren realiseren wij als bouwbedrijf elk mogelijk industriegebouw in staal- of betonbouw. Zowel naar vormgeving, afmetingen als bouwkundige eisen kennen wij geen beperkingen.

Betrek ons zo vroeg mogelijk Samen naar het beoogde eindresultaat

Betrek MTS Industriebouw zo vroeg mogelijk in uw bouwproject voor een nieuw industriegebouw. Zo garanderen we een maximale toegevoegde waarde en rendeert onze kennis en expertise optimaal voor uw project. Binnen een hecht bouwteam werken wij als bouwbedrijf met alle partijen nauw samen om een perfect eindresultaat te bereiken. In elke stap van het ontwerp- en realisatietraject kan u op onze dienstverlening rekenen.

Technische & bouwkundige optimalisatieOntwerp in 3DStaalbouw of betonbouw?Werkvoorbereiding in eigen atelierMontage wind- en waterdichtAfwerking naar wens

Door elk detail van uw project af te stemmen met alle betrokkenen, ontwerpen we een plan dat maatwerk combineert met technisch vakmanschap.

Technische & bouwkundige optimalisatie

Vooraleer we als industriebouwer in ons atelier of op de werf aan de slag gaan, tekenen we uw nieuw bedrijfsgebouw volledig uit in 3D.

Ontwerpt in 3D

In tegenstelling tot vele andere industriebouwers zijn wij geen absolute pleitbezorgers voor ofwel staalbouw ofwel betonbouw. Wij kunnen beide bouwmethodes volledig in eigen huis realiseren.

Staalbouw of betonbouw?

We vervaardigen alle staal- en/of betonproducten die nodig zijn om uw ontwerp te realiseren. Deze productie gebeurt in eigen atelier.

Materialen

Wij leveren met eigen vakmensen uw nieuwe bedrijfs- of industriegebouw wind- en waterdicht op.

Montage wind- en waterdicht

Voor de installatie van de vereiste technieken en de verdere afwerking van uw nieuwe industrie- of bedrijfsgebouw geniet u de volledige vrijheid.

Afwerking naar wens

Industriebouwer nodig? Vertrouw op de expertise van MTS Industriebouw.

Start uw project