Wie door een industrieterrein rijdt in Limburg of omliggende regio’s, komt al snel een realisatie van MTS Industriebouw tegen. De afgelopen dertig jaar realiseerden wij honderden industriegebouwen voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven uit een brede waaier van bedrijfssectoren. Ons klantenbestand varieert van de typische KMO tot en met een omvangrijk productie- of logistiek bedrijf met meerdere vestigingen. Tal van opdrachtgevers hebben al meermaals met ons gebouwd. Ieder bouwproject is uniek, volledig afgestemd op de functionele en esthetische behoeftes van de opdrachtgever. Voor elk project starten wij met een diepgaande analyse van de bedrijfsprocessen en de functionele behoeftes. Dit verloopt in nauwe samenwerking met alle bouwpartners.

Familiebedrijf met persoonlijke aanpak

MTS Industriebouw werd in 1989 opgericht door huidig zaakvoerder Ruddi Truyens en zijn vader, die voordien werkzaam was al grondwerker. Aanvankelijk richtte dit bouwbedrijf voor industriegebouwen zich uitsluitend op staalbouw. In 1997 startte MTS aanvullend met de eigen productie van betonnen wanden en kolommen.

De betonactiviteiten werden steeds verder uitgebreid. Sinds 2008 is MTS in staat om ook in betonbouw een volledig industriegebouw te realiseren. Doorheen de jaren kende het bedrijf een enorme interne professionalisering. Inmiddels is ook echtgenote An Van Vossole al meer dan twintig jaar actief in de zaak. Samen met Ruddi staat zij als medezaakvoerder in voor de dagelijkse leiding.

Familiebedrijf met persoonlijke aanpak
Eigen staalatelier en betonfabriek

Eigen staalatelier en betonfabriek

MTS Industriebouw investeerde heel bewust in de uitbouw van een eigen staalatelier en betonfabriek. Op die manier gebeurt de werkvoorbereiding en eindmontage met eigen vakmensen en kunnen we beide zaken perfect op elkaar afstemmen. Dankzij deze wisselwerking perfectioneren we voortdurend onze zelfontwikkelde systemen voor staalbouw en betonbouw.

Ook alle transporten en funderingstechnieken gebeuren met eigen mensen en machines. Door elke stap van het ontwerp- en bouwproces in eigen hand te houden, hebben we de volledige controle over het goede verloop van het bouwproject en de beoogde eindkwaliteit. Afgesproken deadlines worden strikt gerespecteerd.

Sterk team van 60 medewerkers

De grote kracht van MTS Industriebouw schuilt niet alleen in de installaties en machines. Parallel met onze bedrijfsgroei kwamen voor elk vakgebied absolute experts in dienst. Dat geldt zowel voor onze tekenafdeling, de werkvoorbereiding, de ateliers als de montage op de werf.

Ondanks deze personeelsgroei behielden we een vlakke organisatiestructuur waarbij elke medewerker rechtstreeks contact heeft met de zaakvoerders. We werken nauw samen met één doel voor ogen: de perfecte industriebouw realiseren voor onze opdrachtgever. Inmiddels tellen we een zestigtal medewerkers, verspreid over onze verschillende afdelingen.

Sterk team van 60 medewerkers
Focus op Limburg en omliggende regio’s

Focus op Limburg en omliggende regio’s

Vanuit onze thuisbasis in Sint-Truiden richten we ons prioritair op bouwprojecten binnen een straal van ongeveer één uur rijden. Dit betekent dat we met onze werfploegen dagelijks aan de slag gaan in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Luik. Dankzij de positieve mond-aan-mondreclame worden we ook regelmatig gevraagd voor projecten buiten dit kerngebied, zelfs tot diep in Nederland. Ook op deze aanbiedingen gaan we graag in.

Industriebouw sinds 1989 MTS systems is ijzersterk in staal en beton

Start uw project