Naar overzicht

Vrije keuze voor de afwerking

Voor de installatie van de vereiste technieken en de verdere afwerking van uw nieuwe industrie- of bedrijfsgebouw geniet u de volledige vrijheid. Ofwel werkt u met eigen aannemers naar keuze, ofwel vertrouwt u de afwerking sleutel-op-de-deur toe aan onze coördinatie. In dat geval doen wij beroep op streng geselecteerde onderaannemers. Voor elke bouwdiscipline werken wij samen met de juiste specialisten.

Focus op wind- en waterdicht

Met onze eigen vakmensen specialiseren wij ons in industriebouw wind- en waterdicht. Hiervoor beschikken wij over een eigen all-in studiedienst, een staalatelier en betonfabriek én verschillende gespecialiseerde plaatsingsploegen. Ook de rioleringswerken en funderingstechnieken voeren we uit met eigen medewerkers. Onze eigen kernactiviteiten situeren zich dus hoofdzakelijk in de industriële ruwbouwwerken.

Volledige vrijheid voor afwerking

De meeste van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om de installatie van de nodige technieken en de verdere afwerking zelf in handen te nemen. In andere gevallen gebeurt deze opvolging door de architect of het studiebureau. Deze werkwijze is voor ons prima. Indien gewenst bezorgen we u geheel vrijblijvend namen van gekende onderaannemers waarmee wij positieve ervaringen hebben.

Op verzoek kunnen we ook de verdere afwerking coördineren. In dat geval leveren wij uw nieuwe bedrijfs- of industriegebouw sleutel-op-deur op. Ook tussenformules zijn steeds mogelijk. Wij stellen ons steeds flexibel op en werken volledig volgens de wensen van de opdrachtgever.

Afwerking naar wens