Naar overzicht

Ontwerp volledig uitgewerkt in 3D

Vooraleer we als industriebouwer in ons atelier of op de werf aan de slag gaan, tekenen we uw nieuw bedrijfsgebouw volledig uit in 3D. Dit onderdeel van de ontwerpfase geeft u de kans om al in de ontwerpfase virtueel door uw nieuwe bedrijfsgebouw te wandelen. Op die manier krijgt u een perfect beeld van de toekomstige ruimtelijke indeling van uw bedrijfsgebouw. Deze aanpak leidt voor elk project tot gerichte functionele bijsturingen die een grote meerwaarde betekenen voor het eindresultaat.

Ontwerp en technische engineering

Ook het uitwerken van een voorontwerp in 3D gebeurt door onze eigen in-house studiedienst. Deze studiedienst biedt een totaaloplossing inzake ontwerp en technische engineering voor uw nieuwe bedrijfsgebouw. Na goedkeuring van het finale ontwerp in 3D start onze studiedienst met de verdere technische en bouwkundige uitwerking.

Ontwerp kritisch evalueren

Na de analysefase zitten we meermaals met het volledige bouwteam - inclusief de opdrachtgever - samen om het voorontwerp kritisch te bespreken. Het uitgewerkte ontwerp in 3D biedt hierbij heel wat extra inzichten inzake bouwkundige en functionele indeling. Op die manier stemmen we het ontwerp naadloos af op uw bedrijfsprocessen en de toekomstige logistieke flows.

BIM voordat het populair werd

Al lang voordat het zogeheten BIM (Building Information Model) populair werd in de bouwsector, gebruikten wij deze aanpak waarbij we het ontwerp ruimtelijk vertalen. De BIM-visie op bouwkundig ontwerpen sluit perfect aan bij de klantgerichte aanpak die wij al vele jaren hanteren voor industriebouw met staal en beton.

Ontwerp in 3D

Op zoek naar een industriebouwer? Betrek MTS Industriebouw zo vroeg mogelijk in het project.

Contacteer ons hier voor een eerste projectbespreking.