Naar overzicht

Betrek ons zo vroeg mogelijk in het bouwproject

Zoekt u een industriebouwer? Hebt u bouwplannen voor een nieuw bedrijfsgebouw of wilt u uitbreiden? Betrek MTS Industriebouw zo vroeg mogelijk in het verhaal. Onze expertise als industriebouwer situeert zich niet uitsluitend in de vakkundige uitvoering, ook voor de analyse- en ontwerpfase garanderen wij maximale toegevoegde waarde. Vertrekkende vanuit uw bedrijfsprocessen en logistieke flows streven we naar de ideale combinatie van bouwkundige inrichting en bouwtechnische realisatie. De juiste samenhang tussen al deze elementen bepaalt de finale total cost of ownership van uw nieuwe bedrijfsgebouw.

Samenwerken met alle bouwpartners

Een geslaagd bouwproject begint bij het perfecte ontwerp, zowel functioneel, bouwkundig als esthetisch. Al tijdens de ontwerpfase stellen wij onze functionele en bouwkundige expertise graag ter beschikking. Wij werken hiervoor nauw en flexibel samen met alle betrokken bouwpartners: architect, studiebureau en opdrachtgever. Pas door het bundelen van alle krachten komen we tot een optimaal eindresultaat dat zowel visueel als bouwkundig de verwachtingen overtreft.

Diepgaande analyse

We starten elk project met een diepgaande analyse van uw bedrijfsprocessen en functionele behoeftes. Deze analyse vormt de grondslag voor een doordacht ontwerp. Op basis van verschillende gesprekken optimaliseren we dit ontwerp technisch en bouwkundig totdat het perfect aan uw behoeftes voldoet. In deze fase ontvangt u in alle transparantie een gedetailleerde offerte, zodat u perfect weet wat het uitgewerkt industriegebouw kost.

Ook technische tekeningen

Onze in-house studiedienst zorgt niet alleen voor de vereiste (voor)ontwerpen, ook technisch werken we uw project tot in de kleinste details uit. Deze technische tekeningen vormen de basis voor een correcte werkvoorbereiding in onze betonfabriek of staalatelier. Op die manier zijn we 100% zeker dat de werkvoorbereiding verloopt volgens onze werksystemen en op basis van de correcte technische gegevens. Om dezelfde redenen voeren we ook altijd een eigen stabiliteitsstudie uit. Zo zijn we zeker dat deze studie volledig ge├źnt is op ons zelfontwikkeld bouwsysteem.

Technische & bouwkundige optimalisatie

Op zoek naar een industriebouwer? Betrek MTS Industriebouw zo vroeg mogelijk in het project.

Contacteer ons voor een eerste projectbespreking