Naar overzicht

In eigen huis door eigen vakmensen

Dankzij ons eigen staalatelier en de eigen betonfabriek voeren wij zowel voor staalbouw als betonbouw alle vereiste werkvoorbereidingen uit in eigen atelier. Doorheen de jaren ontwikkelden en perfectioneerden wij als industriebouwer onze eigen bouwsystemen. Deze totaalaanpak leidt tot een maximale kwaliteit en biedt tal van voordelen voor de vlotte projectcoƶrdinatie.

Dankzij onze totaalaanpak hebben wij het bouwproject vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie op de werf volledig in eigen handen. Onze in-house studiedienst werkt de technische detailtekeningen uit volgens de specifieke eisen van onze eigen bouwsystemen voor staal en beton.

Optimaliseren op alle vlakken

Deze bouwsystemen garanderen de nodige eindkwaliteit, waarbij we zowel rekening houden met de vereiste werkvoorbereiding als een vlotte eindmontage op de werf. Op die manier streven we naar een industriegebouw dat zowel kwalitatief, functioneel als prijstechnisch volledig geoptimaliseerd is.

Open communicatie, intensieve wisselwerking

Tussen onze studiedienst, de werkateliers en de werfploegen bestaat een open communicatie en intensieve wisselwerking, waardoor we onze werkwijze voortdurend kunnen verbeteren. Door alles in eigen handen te houden, ontstaan er geen discussies over verantwoordelijkheden en wordt er niets op elkaar afgeschoven.

Gladgrijze betonwanden

De werkvoorbereiding in ons staalatelier en onze betonfabriek gebeurt door medewerkers die elk zich verder specialiseren in hun vakgebied. Wij investeren voortdurend in de technische uitbouw van zowel de betonfabriek als het staalatelier. Het staalatelier beschikt over een eigen plasma-jet, plooi- en knipbanken, een ponsmachine en een CNC-gestuurde boor- en zaagstraat.

Onze betoncentrale beschikt over een overdekte opslag van granulaten, verschillende prefabbetonbekistingen, een voorspanlijn en kiptafels voor (geĆÆsoleerde) wandpanelen. Zo is onze betonfabriek gekend voor de productie van gladgrijze betonwanden met een hoogstaande afwerking. Deze wanden met zichtbeton kunnen we maken in bijzonder grote afmetingen, tot 4 meter hoog en 12 meter lang. Ook voorgespannen betonbalken maken we volledig zelf. Voorgespannen betonnen dakplaten zijn zelfs mogelijk met een overspanning tot 18 meter.

Werkvoorbereiding in eigen atelier