Naar overzicht
Architect Drieskens & Dubois
Type KMO hal met kantoor
Oppervlakte 3100m²
Locatie Bilzen
Deel:

Over dit project

MTS Industriebouw heeft een baanbrekend project gerealiseerd voor GLIM Service in Bilzen, dat de flexibiliteit en veelzijdigheid van moderne industriebouw onderstreept. In samenwerking met Drieskens & Dubois, leidde deze onderneming tot de bouw van twee KMO hallen met kantoor, met een indrukwekkende totale haloppervlakte van 2600m² en een kantoorgedeelte van 500m². Dit project dient als een cruciaal knooppunt voor GLIM Service, een bedrijf gespecialiseerd in gasinstallaties voor laboratoria, industrie en medische toepassingen, en illustreert de mogelijkheid om gespecialiseerde functies naadloos te integreren in een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke constructie.

Deze constructie is ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, waarbij gebruik is gemaakt van geavanceerde materialen en bouwtechnieken om een veilige en betrouwbare omgeving voor GLIM Service te creëren. De focus op kwaliteit en precisie in elk aspect van het bouwproces weerspiegelt de essentiële eisen van GLIM Service's activiteiten, terwijl de integratie van kantoorruimtes zorgt voor een naadloze verbinding tussen administratieve functies en operationele activiteiten.

Over dit bedrijf

GLIM Service, opgericht in 2010 door Angelo Cruysberghs, die besloot dat het tijd was zijn expertise als eenmanszaak te formaliseren, groeide snel uit tot een gerespecteerde naam in de sector van gasinstallaties voor laboratoria, industrie, en medische toepassingen. Met Kurt Vervalle als medezaakvoerder en een gezamenlijke expertise van 40 jaar, positioneert GLIM Service zich als 'klein, maar groots' — een dynamische KMO die ondanks zijn relatief korte bestaan grote, op maat gemaakte projecten kan realiseren. Het bedrijf, nu ondersteund door een gespecialiseerd team van 22 gepassioneerde medewerkers en in het bezit van een VCA bedrijfscertificaat, benadrukt veiligheid als zijn centrale waarde, wat hen in staat stelt om uit te blinken in hun vakgebied en tegelijkertijd te zorgen voor de hoogste veiligheidsnormen in alle projecten die ze ondernemen.

Video's